Family event Zeeland

Zeeuwse gezinsbeurs naar Family event Zeeland

Er waait een frisse wind door ons evenement, en wat voor één! De Zeeuwse Gezinsbeurs, een naam die veel gezinnen in Zeeland en omstreken lief is geworden, ondergaat een ware metamorfose. We presenteren met trots het Family Event Zeeland: een evenement met een nieuwe naam, een nieuw logo en een gloednieuwe website. Een verandering die staat voor vernieuwing, frisheid en een nog leukere ervaring voor elk gezin dat ons bezoekt.

Direct contact

Meer interesse over ons programma of wil je een stand huren op ons evenement?

Programma bekijken
Standplaats aanvragen
Ontmoeten
Geloof
Shoppen
Foodtrucks
Kinderactiviteiten

Moeder en Dochter: Het Hart van het Evenement

Tabitha van Driel en Marianne van de Velde, dat zijn wij. Meer dan alleen de organisatoren van dit prachtige evenement, wij zijn een moeder-en-dochter team. Onze gezamenlijke passie voor beurzen en evenementen leidde ons in 2011 tot het organiseren van onze eigen beurs: de Zeeuwse Gezinsbeurs. Het idee ontstond uit onze eigen ervaringen als beursbezoekers; we stonden vaak op beurzen, maar altijd ver van huis. We dachten: “Dit kunnen wij ook, maar dan dichter bij huis, in Zeeland.”

Na vier succesvolle edities, die elk jaar meer gezinnen naar de Zeelandhallen trokken, werden we geconfronteerd met uitdagingen: drukte binnen onze eigen gezinnen en de wereldwijde corona pandemie. Deze obstakels zorgden voor een pauze, maar onze wens voor een vervolg op Zeeuwse Gezinsbeurs bleef onverminderd sterk.

Nu, met hernieuwde energie en frisse ideeën, staan we klaar om het Family Event Zeeland naar een hoger niveau te tillen. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op 2, 3, of 4 mei 2024 in de Zeelandhallen te Goes. We beloven een ervaring vol gezelligheid, vernieuwing, en onvergetelijke momenten voor jong en oud.

Onze reis als moeder en dochter in deze reis is een verhaal van betrokkenheid en de kracht van familiebanden. We hopen dat jullie, net als wij, enthousiast zijn over dit nieuwe hoofdstuk en samen met ons deel willen uitmaken van het Family Event Zeeland. Tot ziens in mei 2024

Reserveer jouw tickets

Koop je tickets online  (vanaf februari 2024) en wees verzekerd van je toegang!

Family Event Zeeland 2024 / Algemene voorwaarden / Sitemap