Stel je voor: jouw merk, stralend tussen de nieuwste woon- en modetrends, onder de aandacht van duizenden bezoekers die dromen van het beste voor hun gezin. Klinkt dat als muziek in je oren? Laat dan deze kans niet aan je voorbijgaan! Family Event Zeeland is dé plek waar bezoekers geïnspireerd raken. Van het huis verduurzamen, die perfecte gezinsauto tot de nieuwste buitenspeelgoed trends en van diepgaande coaching sessies tot het ontdekken van goede doelen die het hart raken. Hier komt alles samen.

Direct contact

Meer interesse over ons programma of wil je een stand huren op ons evenement?

Programma bekijken
Standplaats aanvragen
ontmoeten
geloof
shoppen
foodtrucks
kinderactiviteiten

Reserveer jouw plek

  Deelname opties

  Standplaats
  Voor deelnemers die een grotere, op maat gemaakte presentatie willen, bieden we flexibele standbouw-opties. Jij bepaalt de grootte en invulling; wij zorgen voor de ruimte.

  Marktkraam
  Voor kleine ondernemingen en goede doelen die direct contact willen met hun doelgroep, zonder de noodzaak van een grote opzet.

  Type standplaats *
  Uitvoering *
  Afmetingen *
  Gewenst oppervlakte (m²) *

  Inbegrepen

  • Vloerbedekking en verlichting in de stand
  • Naamsvermelding op de stand en de website
  • 2 relatiekaarten
  • 3 parkeerkaarten

  Inbegrepen

  • Naamsvermelding op de website
  • 2 relatiekaarten
  • 3 parkeerkaarten
  Aantal kramen *

  Inbegrepen

  • Marktkraam met boven zeil
  • 2 relatiekaarten
  • 3 parkeerkaarten
  • Naamsvermelding op de website

  Uw gegevens

  alle genoemde prijzen zijn excl. BTW

  Jouw voordelen als deelnemer

  • Spotlight voor jouw merk en bedrijf: Tussen de toonaangevende woon- en tuinspecialisten en andere deelnemers krijgt jouw merk de aandacht die het verdient.
  • Groot bereik!: We verwachten meer dan 7500 bezoekers! Dat zijn 7500 kansen voor directe interactie, betrokkenheid en verkoop in de christelijke doelgroep.
  • Deel van een Groter Geheel: Jij draagt bij aan een event waar verbinding, inspiratie en duurzaamheid centraal staan. Het event die méér is dan een evenement: het is een ervaring!
  • Strategische locatie: Centraal gelegen in de Zeelandhallen van Goes, met een publiek dat niet alleen uit Zeeland komt, maar ook uit regio’s zoals Goeree-Overflakkee en West-Brabant

  Stel je eens voor hoe jij gezinnen kan inspireren en hoe je nieuwe contacten legt. Dit is het moment. Het event focust zich op de christelijke doelgroep en is daarom  de plek waar jouw merk thuishoort. Zie je het al voor je? Wij wel! Schrijf je nu in en laat je merk, bedrijf of talenten stralen op family event Zeeland.

  laat jouw merk stralen op family event zeeland!

  Of je nu een kleinschalig bedrijf, een start-up of een gerenommeerd goed doel bent, bij family event zeeland krijgt iedere de ruimte om te schitteren! Wij bieden diverse mogelijkheden die passen bij jouw wensen en budget.

  deelname-opties:

  1. Kramen: Ideaal voor kleinere bedrijven en goede doelen die direct contact willen met hun doelgroep, zonder de noodzaak van een grote opzet.
  2. Standbouw per m²: Voor deelnemers die een grotere, op maat gemaakte presentatie willen, bieden we flexibele standbouw-opties. Jij bepaalt de grootte en invulling; wij zorgen voor de ruimte.

  family event: zichtbaarheid gegarandeerd!

  Family event zeeland zet groots in op promotie. Online gaan we nog een stap verder! We benutten de kracht van social media en online nieuwsmedia om ervoor te zorgen dat jouw deelname niet onopgemerkt blijft.

  Deelnemen aan family event zeeland betekent niet alleen een plek op de beursvloer, maar ook brede zichtbaarheid en promotie voor jouw merk of organisatie midden in de christelijke doelgroep.

  Family Event Zeeland 2024 / Algemene voorwaarden / Sitemap