Een event voor jong en oud. De christelijke identiteit, in de breedste zin, is wat ons verbindt en centraal staat op dit event. Droom jij van de laatste trends, die perfect passen bij jou en je gezin? Dan is Family Event Zeeland op 2, 3 en 4 mei echt iets voor jou!

Tickets donderdag bestellen

Tickets vrijdag bestellen

Tickets zaterdag bestellen

Shop de allerleukste gadgets en ga langs in de stands waar de nieuwste mode voor het nieuwe seizoen te vinden is, Mooie boeken, een goed gesprek of omarm één van de goede doelen.

Mannen! Speciaal voor jullie op het event; de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van energie, auto’s en bouwen. Laat je verrassen door de nieuwe technologie en gadgets.

De kinderen hebben we hoog op ons lijstje staan. Van schaatsen tot spelen in het zand of tokkelen over het event heen. Zij zullen zich niet vervelen!

Op het Family Event introduceren we een unieke en dynamische aanpak: Vier pleinen, elk gewijd aan een seizoen, barstensvol activiteiten en verrassingen! Elk plein brengt de sfeer en charme van zijn eigen seizoen tot leven en biedt een scala aan boeiende activiteiten die perfect aansluiten bij de unieke thema’s en trends van de Lente, Zomer, Herfst en Winter.

1

Family Event Zeeland op 2, 3 en 4 mei

Volwassenen: € 10,00
Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 8,00
Baby (0 tot 4 jaar): gratis
Gezinskaart (2 volw en 3 kind): € 37,50

Donderdag: 11:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 16:00 uur

Tickets Donderdag
Tickets vrijdag
Tickets zaterdag
Family Event Zeeland 2024 / Algemene voorwaarden / Sitemap